0
0

Cекретні акціїї для підписників телеграм

Як правильно приймати цинк

Як правильно приймати цинк

Скільки цинку потрібно організму

У середньому, для підтримання здоров'я людині необхідно близько 11 мг цинку на день. За наявності ознак його нестачі, добова доза може бути збільшена до 50-60 мг, але це має визначати фахівець на основі аналізів. Часто можна припустити, що у людини спостерігається дефіцит цинку.

Важливо не перестаратися з добавками, оскільки надмірне їхнє споживання може зашкодити здоров'ю і призвести до неефективної витрати коштів. Уважно ознайомтеся з інструкцією до обраної добавки і дотримуйтесь зазначених рекомендацій.

Крім того, слід уникати безперервного прийому цинку. Найкраще приймати його курсами по 2-4 тижні з наступними перервами, після яких можна відновити прийом.

Вплив прийому цинку на волосся

Цинк відіграє ключову роль у підтримці здоров'я волосся і шкіри. Він бере участь у формуванні структури білків, необхідних для розвитку волосяних цибулин, що впливає на ріст і якість волосся. За достатнього рівня цинку фолікули волосся стають активнішими і життєздатними, що сприяє росту здорового волосся.

Цинк також важливий для стабілізації ДНК і РНК, що сприяє прискореному клітинному поділу у волосяних цибулинах і активізації росту волосся. Крім того, він допомагає підтримувати гормональний баланс, що може запобігти ранній появі сивини і випадінню волосся.

Для шкіри цинк теж незамінний. Він є одним із ключових елементів у боротьбі з лупою і підтримці здоров'я шкіри. Міцне і красиве волосся може рости тільки на здоровій шкірі, що підкреслює важливість достатнього надходження цинку в організм.

Цинк у продуктах або добавки з цинком

Перш за все, потрібно постаратися збільшити в раціоні частку багатих на цинк продуктів. Це яйця, горіхи, бобові, шпинат. Але тут потрібно пам'ятати, що з їжі засвоюється всього близько 30% цинку, що міститься в ній. Тому не варто ігнорувати і спеціалізовані добавки.

Знайти комплекси, що містять цинк, від відомих і шанованих брендів ви можете в спеціалізованих інтернет-магазинах. Фактичний склад їхніх добавок точно відповідатиме заявленим концентраціям. А дотримання рекомендованих дозувань - одне з найважливіших правил прийому будь-яких добавок!

Придбайте цинк по вигідним цінам просто зараз!

Для додаткової інформації про вітаміни, які сприяють здоров'ю бороди, перегляньте відео 'Вітаміни для бородачів. Що взяти?', де ви дізнаєтеся про роль цинку та інших вітамінів у догляді за бородою:

Коментарі